2011. június 29., szerda

Rod Pod Euro Carp - Jelenlegi ára: 10 000 Ft


Pontos típus: Eurocarp Overkill High-Pod
Az Eurocarp Overkill High-Pod minden tekintetben túlteljesít: Derékszögnél is feljebb állítható, hihetetlenül csekély 3, 5 kg tömeggel bír, 15 cm híján 2 méter a felső pozíciója, és elképesztően olcsó! Nincs körülmény, amelynek ne tudna megfelelni! A botspicceket elképesztő magasságokba emelheti, párnázott zsákjában bárhová, az utolsó szabad ujjal(! ) elvihető, és beállítása úgy precíz, hogy csak csuklómozdulatokat igényel!
Méretei lehengerlően meggyőzők, kialakítása a végletekig profi: Lábainak dőlésszögét egy hüvelykujjmozdulatot követően szabadon állíthatjuk, a puha EVA szivacsot markolva. A csukló 2 pozícióban zár, amellyel választhatunk egy "normál", és egy "süllyesztett" állás között. Normál állásban elérhetjük a felső kereszttartóval az extrém, 1 méter 85 centis magasságot is, süllyesztett állásnál pedig a 15 cm-el kisebbet, amely "hiányt" a stabilitás megnövekedése ellensúlyozza, nem kis eredménnyel!
A lábak hossza teleszkópszerűen növelhető 48 és 85 cm között. A fokozatmentes rögzítést egy műanyag gyors-zár garantálja, amely magában hordozza az egész állványra jellemző mérnöki profizmus jegyeit. (Nem kérdés, hogy az egyik tipikus hiányosság, a láb kiesése itt szóba sem jöhet! ) Az elülső láb csuklórészén helyet kapott egy vízszintmérő, amivel a teleszkópok és szögek beállítását nyugtázhatjuk egyetlen pillanat alatt!
A gyors-záras és csavarmenetes rögzítések mind műanyag betétet kaptak, hogy a festett alumínium csövek szépségében kárt ne tehessenek. A két oldalt található karos gyors-oldókkal végre úgy szabályozhatjuk a botok dőlésszögét, hogy a forgatásuk közben nem tudunk beakadni semmibe. Az állvány függőleges pozícióba állítható! A középütt a hossztartókhoz rögzített magasságszabályozó tengely is, akadálytalanul oldható ki, -és zárható vissza. Szerepe, hogy az állványt a talajon hagyva forgathassuk el tetszés szerint 360 fokban, és a botok magasságát egyszerre szabályozhassuk. (Hossza: 40cm. ) Míg az állvány hátsó kereszttartója 40-, az első 65 cm. A hossztartók teleszkópját (73 és 125 cm között fokozatmentesen állítható) variálva botjaink spiccét tetszés szerint "eltarthatjuk" egymástól, az összeakadások elkerülésének érdekében. Az állvány párnázott hord-táskával rendelkezik, amelyben minden alkatrésznek megvan a saját, tépőzárral nyitható zsebe.
* Anyaga: festett alumínium
* Tömege: 3, 5 kg
* Magasságszabályozó: 40 cm
* Hossztartók: 73-125 cm
* Kereszttartók: 40cm és 65 cm
* Lábak hossza: 48 - 85 cm
* EVA szivacs borítás 2 lábon
* Vízszintjelző a 3. lábon
* Bélelt hord-táska
* Szállítási méretek: 80 x 22 x 10 cm
 



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-05 16:56
. Rod Pod Euro Carp - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése